Tüm Filtreler
Ürünlerimizi Dünya’nın her yerine teslim ediyoruz. Evinize hayat katacak ışıltılı ürün koleksiyonumuzla ev dekorasyonunuz için gerekli olan tüm mobilya ve aksesuar grubu ürününe web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Web sitemizde yer alan fiyatlar günceldir ve yurt içi yurt dışı fark etmeksizin fiyatlarımız tektir. Bölgeye göre değişiklik göstermemekte ve ek ücret talep edilmemektedir. Yalnızca bulunduğunuz ülke ve şehre göre belirlenen gönderim ücretleri mevcuttur. Bu ücretler lojistik firmaları tarafından belirlenmekte ve talep edilmektedir. Ürün siparişiniz sonrasında sevkiyat aşaması için dilerseniz sizin belirleyeceğiniz nakliye şirketi ile gönderim sağlayabilmekteyiz. Türkiye'den İsviçre’ye Mobilya Gönderimi
   
Mobilya modellerimiz başta Avrupa ülkeleri dahil olmak üzere İskandinav ülkelerde de oldukça talep görmektedir. Özellikle İskandinav Mobilya kategorisinde yer alan modern, rahat ve sade modellerimiz öncelikli olarak tercih edilmektedir. Yenilenen koleksiyonumuzda estetik, konfordan ödün vermeyen, yer kaplamayan pek çok mobilya alternatifine ulaşabilirsiniz. Mobilya modellerimiz İsviçre bölgesinde en çok; Bern, Cenevre, Basel, Zürih, bölgelerinden talep görmektedir. İsviçre’ye düzenli olarak sevkiyatlarımız mevcuttur.
 
Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 419 45 90  no lu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 444 21 05 no lu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz. İsviçre’ye mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. CaddeYıldız ile ayrıcalıklar bir tıkla kapınızda!
   
Ürünlerimizin İsviçre’ye bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) olacak şekilde aşağıda belirtilmiştir. Net fiyat bilgisi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi talep edebilirsiniz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
Türkiye'den İsviçre'ye en uygun kargo bedeli ile gönderim yapan mobilya markasıyız.
 
İSVİÇRE
 
Yatak Odası 500 EUR Tv Ünitesi   300 EUR
Yemek Odası 500 EUR Genç Odası   400 EUR
Koltuk Takımı 600 EUR Yatak   300 EUR
Köşe Takımı 600 EUR Portmanto   300 EUR
Oturma Grubu 550 EUR Masa Tk.   350 EUR
Gardrop 400 EUR Sehpa   250 EUR
Bahçe 350 EUR Düğün Paketi 1600 EUR
       



Bir Önceki Blog Yazımız Olan Türkiye'den Belçika'ya Mobilya Gönderimi Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
26.05.2022
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.