Tüm Filtreler
Türkiye'den Belçika'ya CaddeYıldız'dan mobilya siparişi vererek ürünlerinizi cazip fiyat avantajı, güvenli ve sigortalı teslimat, üstün hizmet ve ürün kalitesi ile getirtebilirsiniz. Bir evin ihtiyacı olabilecek tüm dekoratif unsurlara online alışveriş sitemiz ya da mağazamız aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Genç odasından, yatak odasına, yemek odasından koltuk takımına, dekorasyonunuz için gerekli olan tüm mobilya ve aksesuar grubuna tek bir adresten ulaşabilirsiniz. Ürün seçim, sipariş ve teslimat aşamaları dahil olmak üzere tüm süreçlerde yurt dışı whatsapp hattımızla ilgilenen ekiple irtibata geçebilirsiniz. Türkiye'den Belçika'ya Mobilya Gönderimi
   
2011 yılından beri Dünya’nın çeşitli ülkelerine mobilya gönderimi yapmaktayız. Ürünlerimiz en çok Avrupa bölgelerinde rağbet görmektedir. Hollanda, Almanya, Belçika ve Bulgaristan gibi ülkelere her gün düzenli olarak sevkiyatlarımız mevcuttur. Mobilya ve aksesuar gibi satışını gerçekleştirdiğimiz tüm modeller için belirlenen ürün fiyatları tüm Dünya için aynıdır ve değişkenlik göstermemektedir. Yurt içi bölgesi için ücretsiz ürün gönderimi sunmaktayız, yurt dışı bölgesi içinse taşıma firmalarının ürün ağırlığına ve bulunduğunuz bölgenin mesafesine göre belirlediği ek taşıma ve gümrük vergisi yer almaktadır.
 
Gönderim tutarı hakkında lojistik firmaları, bölgeler için standart fiyat listesi sunmaktadır. Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 444 21 05 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla da birebir irtibata geçebilirsiniz. +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan Belçika mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
   
Belçika'ya Türkiye'den Mobilya Kargosu

Belçika’ya sıkça gönderim yaptığımız başlıca şehirlerin sıralanışı ise; Gent, Brüksel, Anvers, Brugge şeklindedir. Belçika bölgesinde sıklıkla modern ve İskandinav tarzda mobilyalar tercih edilmektedir. Mobilya seçimi yaparken tarzınızı belirlemek ve dekorasyon stilinize uygun öneriler almak için müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Ürünlerin Belçika’ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. Net fiyat bilgisi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
Türkiye'den Belçika'ya en uygun kargo bedeli ile gönderim yapan mobilya markasıyız.
 
BELÇİKA
 
Yatak Odası 500 EUR Tv Ünitesi   300 EUR
Yemek Odası 500 EUR Genç Odası   400 EUR
Koltuk Takımı 600 EUR Yatak   300 EUR
Köşe Takımı 600 EUR Portmanto   300 EUR
Oturma Grubu 550 EUR Masa Tk.   350 EUR
Gardrop 400 EUR Sehpa   250 EUR
Bahçe 350 EUR Düğün Paketi 1600 EUR
       


Bir Önceki Blog Yazımız Olan Türkiye'den Romanya'ya Mobilya Gönderimi Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
26.05.2022
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.