Tüm Filtreler

Yeni Evlenecekler İçin Dekorasyon Tavsiyeleri

Yeni Evlenecekler İçin Dekorasyon Tavsiyeleri
Zahmetli olduğu kadar keyifli bir süreç olan yeni bir ev dekore etme işi, bu işlemi ilk defa gerçekleştirecek olan yeni evlenecek çiftler için biraz zorlayıcıdır. Evde geçireceğiniz zamanın kalitesini arttırmak ve sizi yansıtan bir ev oluşturmak için alışveriş öncesi mutlaka bir programa sahip olmanız gerekir. Oda sayınıza ve evinizin kapasitesine göre ihtiyaçlarınızı belirleyerek bir liste yapmalı ve öncelikli olarak temel gereksinimler üzerinden yola çıkmalısınız.

Öncelikle mağaza mağaza dolaşmaktansa, seçeceğiniz mobilyaları evin bölümlerinde hayal ederek ihtiyacınız doğrultusunda eşya almayı kolaylaştırabilirsiniz. Liste başında yer alabilecek ürünler sırasıyla yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, tv ünitesi, oturma grubu ya da köşe takımı, portmanto, beyaz eşya, küçük ev aletleri, dekoratif aksesuar grubu şeklinde sıralanır. Her bir modülü evinizin oda sayısına ve yine odanızın genişliğine göre belirleyebilirsiniz. Listede yer alan bazı ürünlere ve yemek odası takımında bulunan bazı modüllere ihtiyaç duymayabilirsiniz.

Salonunuzu nasıl dekore edeceğinize karar vermekle başlayabilirsiniz. Tv ünitenize ya da kitaplık ya da konsol standına ve oturma grubu, köşe takımı gibi öncelikli mobilyalarında dizilimine karar vererek listenizde olması gereken ürünleri ve ebatlarını ilk sıraya yazabilirsiniz. Eşyalarınızı ayırtabildiğiniz sürece düğün tarihi öncesinde 3 ila 6 ay kadar öncesinde işlem yapmak ve dekorasyonu tamamlamak doğru bir adım olacaktır. Ev içi dizaynını ise yine düğün tarihinize 1 ay kala yapmanız ve aksesuarlarınızla birlikte dekorasyonunuzu tamamlamanız büyük bir aşamayı aklınızdan çıkarmaya ve eksiksiz tamamlamaya yardımcı olacaktır. Evinizi dekore ederken bütçeniz doğrultusunda bir iç mimardan yardım alarak sizin zevklerinizle birlikte doğru bir gözün yönlendirmesini birleştiren profesyonel bir ahengi yakalayabilirsiniz. Bir iç mimar desteği alamıyorsanız alışveriş yapacağınız alışveriş sitesi ya da mağaza ile fikir alışverişi yaparak, bu konuda daha tecrübeli bir ekipten evinizin durumuna göre görüşlerini aktarmasını talep edebilirsiniz. Şimdiden bu yorucu ama keyifli maceranız için güzel dileklerimizi sunuyoruz.

CaddeYıldız Mobilya CaddeYıldız Mobilya CaddeYıldız Mobilya
08.03.2024
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.