Tüm Filtreler

Bizi İnstagramda da Takip Edin!

Bizi sosyal medyada da takip edin! En yeni ve aktüel içerikler, özel tasarımlı mobilyalar, sürpriz konuklarla hazırlanan davetler, yeni koleksiyonlara özel lansman indirimleri ve çok daha fazlası için bizleri sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz. Tüm beğenilerinizi ve taleplerinizi instagram üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz. Dekorasyon üzerine hazırladığımız özel içerikleri ve kolajları inceleyerek yaşam alanlarınız için pratik ve yaratıcı fikirlere ulaşabilirsiniz. 10 binin üzerinde mobilya çeşidimizden en beğenilen ve satılan ürünleri ayrı olarak incelemek için takipte kalabilirsiniz. Sizden gelenler köşemizde evinin dekorasyon fotoğraflarını paylaşan takipçilerimizin değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Basında biz alanından hakkımızda yayınlanan güncel haberlere ulaşabilirsiniz. Ünlülerin seçimlerini ve özel davetlerimizi sabitlediğimiz hikayeler bölümü ile en iddialı tasarımlarımızı ve Türkiye’nin sevilen isimlerinin tercihlerini inceleyebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızda instagram, facebook, youtube gibi kanallarda ürünlerimizin detaylı video incelemelerini izleyerek beğenmiş olduğunuz modellerin malzeme kalitesine yakından göz atabilirsiniz. Aynı zamanda mağaza içeriklerimizin de yer aldığı video çekimleri ile keyifli bir mağaza turu yapabilirsiniz. Mağazamızda satışını gerçekleştirmiş olduğumuz aksesuar grubu ürünlere instagram paylaşımlarımızdan ulaşabilir ve seçmiş olduğunuz bir ürün olursa dm ya da whatsapp hattımız üzerinden sipariş verebilirsiniz. Dekorasyon dizaynınıza ilham verecek her tarza uygun aksesuar styling örnekleri ile profesyonel bir fikir edinerek yerleşim oluşturabilirsiniz. Halı, aydınlatma, vazo, tablo vb gibi satışını gerçekleştirmiş olduğumuz dekorasyon ürünlerinin detaylarına yine instagram adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızı güncel olarak takip ederek, mağazamızda yer alan, yeni gelen veya outlet olarak satılan modeller hakkında en son bilgilere sahip olabilirsiniz. Yine instagram takipçilerine özel hazırladığımız çekiliş ve hediye kampanyalarını takip edip katılım sağlayabilirsiniz. İç mimarlarımıza dm’den soru ileterek dekorasyonunuz hakkında teknik bilgi talep edebilir ve profesyonel olarak detaylı ön bilgiye ulaşabilirsiniz. İletişim bilgilerinizi ve dekore edeceğiniz alanın detaylı bilgilerini sosyal medya hesaplarımız üzerinden mesaj yolu ile ileterek, müşteri hizmetleri ekibimizin sizin için hazırlayacağı ön çalışma sonrası yetkin bir bilgilendirme için tarafınıza dönüş yapmasını talep edebilirsiniz.



İnstagram paylaşımlarımızdan en çok sevilen birkaç keyifli kareyi sizlerle paylaşmak istedik… Bizleri takip etmeyi unutmayın!
 

CaddeYıldız İnstagram CaddeYıldız İnstagram CaddeYıldız İnstagram
05.10.2022
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.