Tüm Filtreler

Belki de günlük hayatımızda kendine en çok yer bulan ürünlerdir kanepe takımları ya da bir diğer deyişle oturma grupları. Evin en çok kullanılan ve vakit geçirilen bölümünde en çok talep ettiğimiz şey konfordur. Çeşitli nedenlerle üzerimizde biriken tüm stresi eve döndüğümüzde bir kanepeye uzanarak atmaya çalışırız.

                                                                                                                                                                                                                            Konforlu ve İdeal Bir Kanepe Nasıl Olmalı?

Evde sosyalleşebileceğiniz tüm elektronik eşyalarınızı yanımızda toplar ya da en sevdiğimiz programın karşısında yerimizi alır ve tv izlemeye koyuluruz. Bazı kanepeler o kadar konforludur ki üzerinde uyuya kalırız ki bu bir türlü uyumak bilmeyen bir çocuğu olan aileler için bir avantajdır. Aslında çeşitli nedenlerle kanepeler artık genelde ikinci odalar da tercih ediliyor.

                                                                                                                                                                                                                       

Yemek odası ve salon takımı için ayrılan alanın dışında keyif yapabileceğiniz ve misafirlerinizi yatılı olarak ağırlayabileceğiniz ergonomiye sahip bu ürünlerde yatak özeliği bulunması ilk ve en önemli kuraldır.

 

Yatak ve sandık özelliği bulunan ve en çok tercih edilen kanepe modellerinden bazılarını aşağıdaki galeride sizler için derledik.
 


 

Yaşamınızı Kolaylaştıran Kanepe Modelleri

 

Sandık özelliği bulunan kanepeler özellikle kalabalık ailelerin giyim ve ev tekstili eşyalarını mevsimlik olarak depolayabileceği kullanışlı ürünlerdir. Kanepe seçiminizi yaparken sandık bölümünün hava alan kapsüllere sahip olup olmadığını ve makas özelliğinin emniyet sistemini sorgulayınız. Çocuklu ailelerin yaşayabileceği rutin emniyet endişeleri dışında makas sistemi iyi olmayan bir kanepe daha kolay bozulmaya uygun yapıdadır. 

 

Ev yaşamımızda önemli bir yer edinen kanepelerin teknik özellikleri ve konforuna gereken dikkati verdikten sonra şimdi alışveriş aşamasında dikkat edeceğimiz tek bir nokta kaldı ve o da tabi ki kanepenizin görselliği. 
 

                                                                                                                                                                                                                         Konforlu ve İdeal Bir Kanepe Nasıl Olmalı?

Öncelikle tüm mobilya alışverişlerinizde olması gerektiği gibi mobilya da hangi tarzdan hoşlandığınızı bulmanız gerekir. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte üretim kapasitesi arttırılan tüm mobilya ürünlerinin kategorileri çeşitlendirilmiş ve her yeni akıma ya da köklü stile uygun tasarımlar satışa sunulmuştur. 

 

Örneğin mobilya da klasik ya da avangarde ürünleri beğeniyorsanız kanepenizi sade tercih etmeye gerek kalmadı. Yalnızca salon takımlarına uygulanan tüm desenler ve tasarım çalışmaları ev aksesuarlarına ve konforlu ürünlere de yansıtıldı. Country ya da avangarde seçeneklere sahip farklı, uygun ve yenilikçi kanepe modellerine sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.


Bir Önceki Blog Yazımız Olan Avangarde Mobilya Yazımızı İnceleyebilirsiniz

04.11.2017
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.