Tüm Filtreler

Evlerinde misafir ağırlamayı çok seven çiftler, bir odayı yemek odası olarak dizayn ederken burada yer alan parçaların tamamına büyük özen gösteriyorlar. Yemek odası takımı parçaları farklı özelliklerde ve fiyatlarda olurken bir araya geldiklerinde birçok farklı amaca hizmet ediyorlar. Bu aşamada yemek masasından başlayan bu parçalar, sandalyeler, konsol, televizyon ünitesi gibi modüller ile devam ediyor.

İnsanlar yemek odalarını tasarlarken bu parçalardan tamamına yer vermek zorunda olmasa da kullanım aşamasında bunlara ihtiyaç duyduklarını fark ediyorlar. Bu aşamada modülleri farklı yerlerden tamamlayabildikleri gibi tek bir firma üzerinden kaliteli ve uygun fiyata da bir araya getirilebiliyor.

                               
                                                                                                                                                                   
Yemek Odası Parçaları

Yemek Odası Takımının En Önemli Parçası

 

Yemek odalarının en önemli parçaları olarak yemek masaları ve sandalyeler gösteriliyor. Genel olarak insanlar bu odaların çok fazla kalabalık olmasından çok sadece ve şık bir görüntüye sahip olmasını tercih ediyorlar.

Özel yemeklerde etrafta rahatça hareket etme imkânı bulunması için ebatların doğru seçilmesi ve buna göre yerleştirilmesi gerekiyor.

Masa tercihlerinde görüntüye her zaman önem veren kişiler kaç kişilik bir masa istediklerine de karar verdikten sonra adımlarını atmaya başlıyorlar. Genel olarak ahşap masalar tercih edilirken istenilen renklerde bu ürünler hazırlanabiliyor.

 


Konsol Kullanımı Şart mı?

 

Yemek odalarının en önemli parçalarından birisi olarak gösterilen konsollar birçok kişi tarafından göz ardı ediliyor. Genelde insanlar maliyeti düşürmek için konsollardan vazgeçerken konsol içermeyen tasarımlara yönelim gösteriyorlar. Ancak bu durumda kişilerin sofrada kullanacakları eşyaların tamamını mutfaklarından taşımaları ve bu şekilde kullanmaları gerekiyor.

Yemek takımlarının içerisinde yer alan tüm ürünler bu konsollarda saklanabilirken çok büyük bir kolaylık olarak gösteriliyor. Genelde konsollarda aynalar da yer aldığından ortama çok daha şık bir görünüş kazandırmak mümkün oluyor.

 

 Koltuk Takımları Yemek Odasına Dahil mi?

 

Birçok yemek odası tasarımında kişiler koltuk takımlarını da görüyorlar. Özellikler berjer tarzı koltuklar ya da üç kişinin rahatlıkla oturabileceği koltuklar bu alanlarda kullanılıyor.

Ancak kullanılan bu ürünler yemek odası takımlarına dahil olmuyor. Bu ürünleri de kullanmak isteyen kişilerin ayrıca bu ürünleri alarak bir araya getirmesi gerekli oluyor.

 


Bir Önceki Blog Yazımız Olan Portmanto Ayaklı Yazımızı İnceleyebilirsiniz
 

20.12.2018
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.