Tüm Filtreler

Ücretsiz İç Mimarlık Hizmeti & Showroom

İç mimar kadromuz ile birlikte evinize özel dekorasyon önerileri ve özel tasarım çalışmalarıyla sizlerleyiz. Yaşam alanlarınızda yepyeni bir dekorasyon stili dizayn etmek isteyenlerdensiniz ister online ya da isterseniz mağazamızı ziyaret ederek, alanınıza uygun ölçü ve stilde ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak, sizler için özel projeler oluşturabilmekteyiz. Mobilya ve aksesuar ürünlerinde hem bütçenize hem de alanınızın ölçülerine göre öneriler ve yerleşim stilleri oluşturarak tam kapsamlı bir sunum sağlamaktayız. 3d çizimleri, aksesuar ve mobilya yerleşimi, ücretsiz renk ve kumaş seçenekleri gibi ayrıcalıklı hizmet modellerimizden yararlanabilirsiniz. Alternatif çizim ve teknik uygulamalarla yaşam alanınıza profesyonel dokunuşlar katabilirsiniz.

Mekanınıza uygun modeller, istek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda şekillenerek size özel bir dekorasyon dili oluşturuluyor. Deneyimli ve yaratıcı ekibimizle oldukça eğlenceli bir yerleşim düzeni şeması üzerinden ilerleyerek dekorasyon oluşturma aşamasında keyifli bir sürece dahil olabilirsiniz. İç ve dış mekan tasarımlarınızda alternatif ve seçenekli çizimler, mekanınıza uygun ebat ve içerikte alışveriş listesi, renk ve doku seçenekleri ile birlikte süreç boyunca iletişimde kalma konforu ile mimari hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Beğendiğiniz herhangi bir model ya da tasarım üzerinden sipariş talebinde bulunarak, hayalinizdeki mimariye ekibimizle irtibat sağlayarak kavuşabilirsiniz. Özel proje veya mevcut proje üzerinde değişim talepleriniz için tarzınıza yakın örneklerle ve alan hacminizin bilgisi ile online erişim sağlamanız ya da mağaza ziyareti yapmanız yeterli olacaktır.

İç ve dış mekan tasarımında talep etmeniz halinde gerekli tüm ihtiyaç ve unsurları sizler için bir araya getirebilmekteyiz. Styling ekibimizin seçki ve imzasını taşıyan üst segment kaliteli aksesuar ürün grubu ile birlikte; halı, aydınlatma gibi tamamlayıcı ürünleri sipariş vermiş olduğunuz modellere uygun alternatifler sunarak, tarzınıza göre yardımcı ürünleri alışveriş listenize ekleyebilmekteyiz. Hayallerinizle örtüşerek tasarım ihtiyaçlarınızı karşılayan projeleri, CaddeYıldız’ın ayrıcalıklı hizmet modellerinden biri olan iç mimarı danışmanlık sunumunu talep ederek sahip olabilirsiniz.

Showroomumuzu ziyaret eden veya online danışmanlık hizmeti talebinde bulunan siz değerli misafirlerimize;
 

  • En kaliteli malzeme
  • Sanatsal bir işçilik
  • Eşsiz güzellikte mobilyalar
  • İç mimar danışmanlık hizmeti
  • Mobilya konseptinize uygun dekoratif aksesuarlar


Evde exclusive bir hava oluşturan özel, farklı, kusursuz bir hizmet modeli vaat ediyoruz…

Ücretsiz İç Mimarlık Ücretsiz İç Mimarlık Ücretsiz İç Mimarlık
05.10.2022
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.