Tüm Filtreler

Dekorasyonuna yeni ve farklı bir soluk getirmek isteyen müşterilerimiz için 2011 yılından itibaren tüm Dünya’ya ürün gönderimi yapmaya devam ediyoruz. Bulunduğunuz ülkelerde mobilya fiyatlarının yüksekliği ve kalite konusunda yaşadığınız tereddütler için şık, uygun ve kaliteli alternatifleri web sitemiz aracılığı ile sunuyoruz.  
 

Irak'a Türkiye'den Mobilya Kargosu


Online alışveriş sitemizde yer alan mobilya modellerimizin tamamı Dünya’nın neredeyse tüm ülkelerine gönderilmektedir. Web sitemizde TL bazında görüntülemiş olduğunuz fiyatlar tüm Dünya ülkeleri için geçerlidir ve fiyat listemiz tektir. Ürünlerimizi Dünya’nın neresinden sipariş verirseniz verin, fiyatlarda herhangi bir değişiklik yaşanmamaktadır.  Siparişinizi oluştururken yaşadığınız ülkenin para birimini web sitemizde TL bazında yayınlanan fiyatlarla çevirerek güncel kura göre, para biriminizde ki karşılığı görüntüleyebilirsiniz

Irak Mobilya GönderimiÜrünlerimiz en çok Irak, Hollanda, Avusturya, Bulgaristan, Almanya, İngiltere, Fransa gibi ülkeler tarafından rağbet görüyor. Havale işlemlerinde web sitesinde belirtilen nakit iskontolu %8 indirimli fiyatlardan işlem yapılmaktadır.

Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 419 45 90 no lu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 444 21 05 no lu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz.
Ürünlerin gönderim bedeli sipariş vermiş olduğunuz mobilyaların ağırlığına, bulunduğunuz bölgeye ve gümrük vergisine göre hesaplanmaktadır. İlgili irtibat numaraları sayesinde Irak mobilya gönderimi ve  Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Iraktan mobilya alımı ile ilgili araştırma yaparken Irak mobilya gönderimi konu başlıklı ya da Irak mobilya modelleri olarak arattığınızda online alışveriş sitemizde bulunan mobilya modellerine ulaşabilirsiniz. Irak bölgesinde ürünlerimizi en çok gönderdiğimiz şehirlerin sıralanışı ise; Bağdat, Musul, Erbil, Kerkük, Kerbela, Ramadi şeklindedir. Eviniz için mobilya tercihi yaparken Irak  bölgesinden en çok sipariş alan tarzlar Klasik mobilya, varaklı mobilya ve avangarde mobilya modelleri olarak sıralanmaktadır. Irak mobilya gönderimi hakkında detaylı bilgi edinmek için bizlere dilerseniz [email protected] mail adresimiz üzerinden de ulaşabilirsiniz. 

Türkiye'den Irak'a en uygun kargo bedeli ile gönderim yapan mobilya markasıyız.

Bir Önceki Blog Yazımız Olan Yurtdışı Mobilya Gönderimi Yazımızı İnceleyebilirsiniz.

13.04.2019
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.