Tüm Filtreler
Web sitemizde yer alan mobilya ve aksesuar modellerinin tamamını Dünya’ya teslim edebilmekteyiz. İngiltere’ye Türkiye'den Mobilya Gönderimi sağlarken sipariş ve sevkiyat süreçlerinin tamamında garanti ve sigorta sunmaktayız. Ürünler çift kat paketleme yapılarak ve kurumsal lojistik şirketlerle adresinize yönlendirerek oluşabilecek hasarın ve güvenlik sorunlarının önüne geçiyoruz. 1992 yılında kurulan şirketimiz, 2011 yılından beri Dünya’nın her yerine mobilya gönderimi yapmaya başlayan global bir marka haline gelmiştir. Ürünlerimiz en çok; Hollanda, Almanya, İngiltere, Bulgaristan bölgelerinden talep görmektedir. Seçmiş olduğunuz mobilya ve aksesuar ürünlerini siparişiniz sonrası kurumsal lojistik şirketlerle adresinize sigortalı ve garantili olarak yönlendiriyoruz. Türkiye'den İngiltere’ye Mobilya Gönderimi
   
Ürünlerin fiyatları tüm Dünya için geçerlidir ve fiyat listemiz bölge fark etmeksizin standarttır. Fiyat listemizde yer alan çizelge ücretlendirmeleri kredi kartı ya da havale ile ödemelere açıktır. Havale ile ödemelerde web sitesinde belirtilen nakit iskontolu tutardan işlem sağlanmaktadır. Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 444 21 05 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz. Yaşam alanınız için mobilya ve aksesuar seçimi yaparken, İngiltere yerine web sitemizden mobilya seçimi yapıyor olmanın sağladığı en büyük avantaj cazip fiyatlı ve kaliteli ürünlere ulaşabiliyor olmanızdır. 10 bin mobilya çeşidi ve kampanyalı fiyatlar ile dilediğiniz dekorasyon ürününe kolayca sahip olabilirsiniz.
 
Yurt dışı whatsapp hattımız ile irtibata geçerek İngiltere mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İngiltere’den mobilya alımı ile ilgili araştırma yaparken İngiltere mobilya konu başlıklı ya da England Furniture olarak arattığınızda web sitemizde yer alan mobilya modellerine ulaşabilirsiniz. İngiltere bölgesinde ürünlerimizi en çok gönderdiğimiz şehirlerin sıralanışı ise; Londra, Manchester, Liverpool, Bristol şeklindedir.
   
Ürünlerin İngiltere’ye bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. Net fiyat bilgisi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
Türkiye'den İngiltere'ye en uygun kargo bedeli ile gönderim yapan mobilya markasıyız.
 
İNGİLTERE
 
Yatak Odası 1200 EUR Tv Ünitesi   800 EUR
Yemek Odası 1200 EUR Genç Odası   800 EUR
Koltuk Takımı 1200 EUR Yatak   800 EUR
Köşe Takımı 1100 EUR Portmanto   800 EUR
Oturma Grubu 1100 EUR Masa Tk.   800 EUR
Gardrop 1100 EUR Sehpa   800 EUR
Bahçe   800 EUR Düğün Paketi 1900 EUR
       

Bir Önceki Blog Yazımız Olan Türkiye'den Fransa'ya Mobilya Gönderimi Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
26.05.2022
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.