Tüm Filtreler

Fransa Avrupa bölgesinde, özellikle yoğun nüfusu da baz alındığında mobilya ihracatımızın yoğun olduğu ülkelerin başında geliyor. Avrupa kıtasındaki pek çok komşu ülkesi ile birlikte, daimi olarak yurtdışı mobilya gönderimi sağladığımız Fransa’da öncelikli ürün talepleri o bölgede yaşayan Türk vatandaşlar tarafından yapılıyor olsa da, Fransız vatandaşlarından da koleksiyon ürünlerimiz için talepler almakta ve ev dekorasyonlarını ekibimiz ile birlikte gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimizi web sitemizden ya da sosyal medya sayfalarımız üzerinden seçebilirsiniz. Model seçimi, sipariş süreci ve ev dekorasyonu konusunda iç mimarlarımız ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Sevkiyat süreçleri ile ilgili bölgenizi belirtmeniz halinde süreci detaylı özetleyecek ve aklınıza takılan her konuda destek olacak bir yurt dışı sipariş hattımız ve ekibimiz mevcuttur.
 
Türkiye'den Fransa'ya Mobilya Gönderimi
   
30 yıldır perakende ve toptan sektöründe yer alan firmamız aynı zamanda 2011 yılından itibaren e-ticaret ve ihracat yapmaya başlayan ve bu konuda kendi sektörüne öncülük eden sayılı marka arasında yer almaktadır. Başta Avrupa olmak üzere yurt dışına her gün sevkiyat gerçekleştirmekteyiz. Ürünler bulunduğunuz bölgeye en uygun ve en güvenli taşımacılık hizmeti sunacak lojistik şirketlerle gönderilmektedir. Mobilya fiyatları web sitemizde yer aldığı gibidir ve tüm Dünya için tek fiyattır. Bölgenin farklılık göstermesi fiyatları değiştirmemekte ve ek ücret talebi yaşanmamaktadır. Yalnızca gönderim ücreti mevcuttur. Bu ücret taşımacılık hizmeti sunan şirket tarafından alacağınız ürünün parça sayısına ve adresinizin mesafesine göre belirlenmektedir. Sipariş vereceğiniz modelleri belirledikten sonra gönderim ücretini +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan öğrenebilirsiniz. Mobilya, aksesuar, halı, aydınlatma ve daha fazlası! Eviniz için aradığınız her şey CaddeYıldız’da.
 
Fransa’da dağıtım yaptığımız bölgelerin başında; aynı zamanda başkenti olan Paris, sonrasında Lyon, Marsilya, Nice, Strazburg, Grasse, geliyor.
   
Fransa'ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) olacak şekilde aşağıda belirtilmektedir. Net fiyat bilgisi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
Türkiye'den Fransa'ya en uygun kargo bedeli ile gönderim yapan mobilya markasıyız.  
 
FRANSA
 
Yatak Odası 500 EUR Tv Ünitesi   300 EUR
Yemek Odası 500 EUR Genç Odası   400 EUR
Koltuk Takımı 600 EUR Yatak   300 EUR
Köşe Takımı 600 EUR Portmanto   300 EUR
Oturma Grubu 550 EUR Masa Tk.   350 EUR
Gardrop 400 EUR Sehpa   250 EUR
Bahçe 350 EUR Düğün Paketi 1600 EUR
       



Bir Önceki Blog Yazımız Olan Türkiye'den İsviçre'ye Mobilya Gönderimi Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
26.05.2022
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.