Tüm Filtreler
Klasik Tasarım Evlerde Salon Takımları Ne Renk Olmalı


Evinizde yaşam tarzınızı yansıtırken öncelikle dekorasyon işlemleri gerçekleştirir ve bu dekorasyon işlemlerinde belirli bir konsept tercih edersiniz. Bu konsepte uygun bir şekilde her eşyayı ve her ürünü özenle seçersiniz. Örnek olarak klasik bir tasarımla evinizde güçlü bir görünüş oluşturmak istiyorsanız, kullanmanız gereken mobilya ürünleri klasik yapıda bulunmalıdır.

Bu noktada salon takımları ne renk olmalı sorusu için sayfamızda bulabileceğiniz gibi klasik koltuk takımları arasından seçim yapabilirsiniz. Görebildiğiniz kadarıyla sayfamızda bulunan ürünler menekşe, yavruağzı, pembe, krem rengi, altın sarısı, mürdüm yeşili gibi birçok farklı renk üzerinden sunulmaktadır. Duvar boyası, perde ve halı gibi ayrıntılar ile birlikte bu renkler çok daha uyumlu bir sonuç oluşturabilir. 

 

                                                                       
                                                                                                                                              Salon Takımı Renkleri

Aydınlık Evlerde Salon Takımları Ne Renk Olmalı



Eğer, eviniz ışık alma açısı yönünden çok avantajlı bir konumda bulunuyorsa ve gün boyunca güneş ışınları evinize direkt bir şekilde temas ederek evinizi aydınlık bir konuma getiriyorsa, tüm eşyalarınızda daha ferah ve açık renkler tercih edebilirsiniz.

Bu nedenle salon takımları ne renk olmalı konusunda aydınlık evlerde daha aydınlık bir renk rahatlığı sağlayan ve evinizi daha ferah bir konuma ulaştıracak pastel tonlar ve açık tonlar tercih edebilirsiniz. İstediğiniz bu mobilya ürünlerinin farklı modellerini ve alternatif tasarımlarını sayfamız üzerinde çok kolay şekilde bulabilir ve bu tasarımlar içerisinde isterseniz klasik isterseniz country isterseniz modern ürünleri tercih edebilirsiniz.  



Salon Takımları Ne Renk Olmalı Ver Renk Uyumu Nasıl Sağlanmalı?
 
 

Genel uyum sağlayabilmek için salon takımları ne renk olmalı sorusu kadar önemli ayrıntılardan birisini de renk uyumunun nasıl sağlanacağı oluşturmaktadır. Çünkü sadece sayfamız üzerinde görmüş olduğunuz bir mobilya takımını çok beğendiğiniz için satın almak istediğinizde özellikle bu mobilya takımı ile birlikte uyumlu halı, perde, zemin kaplaması ve duvar rengi seçmeniz gerekebilir.

Bu ayrıntıları göz önünde bulundurduğunuzda, renk uyumunu yakalayabilmek için genellikle beyaz ve açık renkli salonlarda koltuk takımızın da açık olması avantaj sağlayacaktır. Çok koyu renkli salon tasarımlarında yine koyu renkte ve birbirine karşıtlık oluşturarak tamamlayıcı etki oluşturan mobilya takımları tercih edebilirsiniz.

 



Bir Önceki Blog Yazımız Olan Mobilyalardaki Parmak İzleri Nasıl Çıkar? Mobilya Temizliği Yazımızı İnceleyebilirsiniz
 

13.12.2018
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.