Tüm Filtreler
Sıcak havaların geride kaldığı, manzaramızın beyaza büründüğü bu günlerde hadi gelin hep beraber kış dekorasyonu nasıl oluşturulur göz atalım. 


Beyaza boyanmış ahşap mobilyalar, doğal renginde bırakılmış ahşap kış mevsiminde ev dekorasyonunda öne çıkan unsurlardan oluyor. Beyaz renkli mobilyalar hem alanı geniş gösterir hem de dışarıda yağan karı evimizde de yağıyormuş hissiyatını verir. Doğal ahşap ise hava ne kadar soğuk olursa olsun içimizi ısıtır. Kış mevsiminde cevizin her tonunu evinize dahil edebilirsiniz. Bu tonların çok romantik bir yönü var! İçimizi ısıtan başka bir dekoratif öğe de örtüler. Özellikle mevsime de çok uyan yün, kaşmir, peluş gibi sıcaklık veren malzemeler ev tekstil ürünlerinde trend belirleyen unsurlardan oluyor. Yatak ve koltuk örtüleriyle sıcaklığı ve konforu yakalamak çok kolay! Salonunuzda koltuğun üstüne atacağınız battaniye evin havasını anında değiştirebilecek kadar güçlü bir parça.
CaddeYıldız
   
Hızlı bir kış ev dekorasyonu güncellemesi için birkaç ekstra yastığa da ihtiyacınız olacaktır. Mevcut dekorunuza uyan renk ve desenlerdeki yastıklarla vurucu bir etki bırakabilirsiniz. Aynı zamanda ortamınızın havasını değiştirmek için kokulu mumlar, kimyasal etkensiz ev parfümleri ve çubuklu oda kokularını da düşünebilirsiniz. Aromaterapi yağları ve buhurdanlıklarla kendi spanızı evinizde yaratabilirsiniz. Küçük dokunuşlarla büyük bir fark yaratmak elinizde! Kısıtlamalar sebebiyle evde kaldığımız bu dönemde DIY (Do It Yourself) yani Kendin Yap projeleriyle kendi evinizin dekorasyonunu oluşturabilirsiniz.

Örneğin her yerde bulabileceğiniz çam kozalaklarını dilediğiniz renge boyayıp evinizin istediğiniz bir köşesinde kullanabilirsiniz.Cam kaselerin içine kozalakları, birkaç doğal taşla kombinleyip çok hoş bir dekoratif objeye dönüştürebilirsiniz. Bu dönemde halı ve kilimleri çoğaltarak hem evin sıcaklığını arttırmış olur hem de halılarda kullanacağınız renk ve desenlerle evinize geleneksel bir şekilde renk katabilirsiniz. Şömineler özellikle bu mevsimde tercih edilen en güzel dekorasyon parçalarından oluyor. Görüntüsü ve yaydığı sıcaklıkla karlı havalar için birebir. Şömine rafının üzerine konumlandıracağınız büyük aynayla, bu şömineyi anında odak noktası konumuna getirebilirsiniz.
CaddeYıldız Mobilya
   
Şamdanlar, şömine rafı için basit bir fikir gibi dursa da ortamı anında yükseltebilir ve adeta görsel bir şölen yaratır. Şöminenin yakılmasıyla uğraşmak istemeyenler için yapay şömineler tam size göre! Web adresimizde birçok model arasından tarzınıza göre bir yapay şömineli parçayı kolaylıkla bulabilirsiniz. Evimiz kışla birlikte daha az gün ışığı alır, bu nedenle alanınızın sezon boyunca hala aydınlık ve davetkar olmasını sağlamak önemlidir. Aydınlatmanın önemli olduğu şu zaman aralığında yeterince güneş girmeyen evlerinizi seçeceğiniz abajur ve apliklerle ışıl ışıl bir hale getirebilirsiniz. Çiçekler ve bitkilerle bu kış oturma odanıza biraz yeşillik getirin. Ayrıca, bardak altlığı, süs eşyaları veya diğer dekorlar olarak çam kozalakları ve ağaç kütüklerine gidebilirsiniz, ahşabın vermiş olduğu rustik hissi içimizi ve evimizi ısıtmak için her zaman harikadır. Mutlu ve bol kar manzaralı bir kış mevsimi dilerim. Bu soğukta sokakta yaşayan patili dostlarımızı da unutmamak dileğiyle. 


 
Queen Luxury Tv Ünitesi
 

 
Bir Önceki Blog Yazımız Olan Yılbaşı Konseptli Evler İle Yeni Yıla Hazırlık Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
23.01.2021
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.