Tüm Filtreler
Yeni Gibi Görünmesi İçin Kanepeler Neyle Silinir?

Kanepeler gerek evlerde gerekse de iş yerlerinde en çok kullanılan mobilyalardır. Dolayısıyla çabucak kirlenmekte ve temizliğe ihtiyaç duymaktadır. Belki de bu yüzden kanepe alırken hepimiz bu kanepeler neyle silinir diye sorgulayarak, temizliğine uygun modeller seçmek zorunda kalıyoruz.

Çok severek ve beğenerek kullandığınız şık ve estetik görünümlü kanepelerinizin ilk günkü rengini ve görüntüsü korumak için düzenli olarak temizliğini ve bakımını yapmanız gerekir. Ancak her kanepenin temizliği için farklı temizleme yöntemleri bulunmaktadır


Koltuklar Hangi Deterjanla Silinir

Kanepeler Neyle Silinir?
Kumaş kanepeler neyle silinir, diye bir araştırma içindeyseniz, sizlere tavsiyemiz sıvı deterjan katılmış ılık suyu il silmek, olacaktır.. Fakat bunu yapmadan önce kanepenizin görünmeyen bir tarafında küçük bir bölgeye deterjanın kanepeye zarar verip vermeyeceğini test ederek temizleyin.

Eğer zarar görmezse deterjanlı suyla silebilirsiniz. Bunun dışında kumaş kanepelerinizi temiz mikro fiber bez ve limonlu su ile silebilirsiniz. Ilık su içine beyaz kalıp sabunu köpürterek temiz bez ile silerek temizliğini yapabilirsiniz. Bu yöntem en çok yapılan ve herkesin bildiği bir yöntemdir.

Açık renkli kanepeleriniz için ılık suyun içine bir miktar amonyak ilave ederek, beyaz renkli bir bezle silebilirsiniz. Bu yöntemi de yapmadan önce kanepenin görünmeyen bir yerinde test etmenizde fayda vardır. Arap sabunu neredeyse her evde vardır ve pek çok alanda kullanabilen bir temizlik maddesidir. Kanepe temizliği için en uygun temizlik ürünüdür. Arap sabununu ılık suyun içine karıştırarak temiz bir bezle silin. Ardından suyu yenileyin ve köpüğü gidene kadar kanepenizi bir kez daha silin.



Deri Kanepeleri Silme Yöntemi


Deri kanepeler neyle silinir, diye soranlar için, derilerini temizliğini çok basit olduğunun altını çözmek isteriz. Özellikle kaliteli derilerin kullanımı da temizliği de çok kolaydır. Deri kanepeleriniz silmek için en ideal ürün Arap sabunudur. Çünkü diğer temizlik ürünleri deriye zarar vererek çatlamasına neden olacaktır.

Arap sabununu ılık suyun içerisine karıştırıp temiz bir bezle silip, ardından kurulayarak kanepenizin temizliğini yapmış olurusunuz. Kanepelerinizin parlayıp, güzel görünmesi için kuruladıktan sonra deri bakım ürünleri ile bakım yapabilirsiniz



Bir Önceki Blog Yazımız Olan Portmanto Dolabı Modelleri Yazımızı İnceleyebilirsiniz
06.10.2018
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.