Tüm Filtreler

Dekorasyonda orta sehpa ve yan sehpa kullanımı ve örnekleri



Eviniz için her şey güzel, estetik ve eksiksiz olsun istiyorsanız, aksesuar kullanımını es geçmemeniz gerekecektir. İç mekan aksesuarları arasında önemli bir yere sahip olan sehpa ürünleri fonksiyonel birer tamamlayıcıdır. Dekoratif bir şekilde organize edilen servis ve sunum ürünleri, örneğin yan sehpa ve zigon sehpa modelleri gibi, sunum şıklığını etkileyen en önemli faktörlerdendir. Sıklıkla salon ve oturma odalarında tercih edilen sehpa modellerinin meteryali mobilyanızla uyumlu hatta takım bile olabilir.

Ya da dilerseniz mobilya ve koltuk takımlarınızla zıtlık içeren bir konsept ve renkte seçim yapabilirsiniz. Kontrast seçimler modern dekore edilen iç mekanlara yakışırken klasik dekore edilen evlerde mutlaka bir uyum yakalanmalıdır. Klasik ve modern parçaları bir araya getirme riski ve deneyimi genellikle hoşnutsuzlukla sonuçlanmaktadır. 

                  
                                                                                                           Dekorasyonda Sehpa Nasıl Kullanlır
Sitemizde bulunan koltuk ve yemek odası ürünleri ile takım üretilen sehpa modelleri uyumdan yana olanlar için şık alternatifler oluşturuyor. Sehpa modelleri dekorasyonda nasıl kullanılır? Evlerin şık yardımcılarını çeşitli amaçlarla kullanabilirsiniz. Günümüzde yavaş yavaş kalkmaya başlayan zigon sehpa terimini yan sehpalar almaktadır. Zigon sehpa ürünleri gibi üçlü ve dörtlü üretilebilen yan sehpaların fonksiyon alanları oldukça geniştir.

Gazetelik, dergilik alanları ya da sandık gibi hazneli bölümleri ile oldukça kullanışlı, yeni bir tasarım anlayışının imzasını taşıyan bu ürünler, koltuk takımı aksesuarı olarak da kullanılabilmektedir. Mum, çiçek, biblo gibi dekor eşyaları ile süsleyebileceğiniz yan sehpaların üzerine abajur ürünleri de çok yakışmaktadır. Flüt şeklinde dizeceğiniz mum ve çiçekler özellikle orta sehpa modellerinin üzerinde çok şık durmaktır. Sehpa üzerine yerleştireceğiniz dekoratif eşyalarının dizimine çok dikkat etmeniz gerekecektir.

Hepsi aynı boyda olan objeler birbirini absorve ederek zevksiz bir görünüm oluştururken farklı ebatlara sahip dekorlar daha çarpıcı ve şık görünmektedir. Objelerinizin yüksekliğini dikkat dağıtmayacak şekilde seçmeniz yeterli olacaktır. Yine sehpa dekorunda ottoman ve otantik sunumlar dikkat çektiği için dekoratif tepsi ve bardaklarla süsleyebileceğiniz orta sehpalarda aynalı tepsi ya da cam bardaklar evinizin görselini zenginleştirecektir.



Bir Önceki Blog Yazımız Olan Salon Takımları Ne Renk Olmalı Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
26.11.2017
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.