Tüm Filtreler
Evlilik hazırlığı her zaman bir telaştır kimi zaman en tatlısından kimi zaman en streslisinden. Deyim yerindeyse kitlenir kalır ne yapacağımızı bilemeyiz ve organize olamayız. Organizasyonun iyi geçmediği bir düğün evresi ve düğün sonrası kabus gibi gelir.

Bu durumun yaşanmaması için aslında çok da karmaşık olmayan ana maddelerimizin içeriklerinden kısaca bahsedelim. Söz, nişan aşaması geçildiyse ya da bu tip geleneksel detaylara girmeden direkt olarak düğün organizasyonu yapılacaksa düğün alışverişi için yapılması gerekenleri liste haline getirdik.

                                                                                                                                                                                                                            5 Madde İle Düğün Alışverişi
1. Davetiye modeli ve gelinlik seçiminin 3 ay önceden belirlenmesi! Davetiyenin basım aşaması ve muhtemel yaşanabilecek bir aksiliğin önüne geçilirken düğününüze bir ay kala tüm davetlilerinize ulaştırmak üzere elinizde hazır bir davetiyeniz olacaktır.

Gelinlik ise düğünün en önemli detayıdır belki de, genellikle çocukluk hayalidir ve model hep bellidir. Koşturmaca içerisinde kilo verebilir ya da tam aksine kendinizi yoğun stres altında hissederseniz kilo alabilirsiniz. Bu gibi durumlarda modele karar verip ayırtıp son 2 haftayı tadilata ayırabilirsiniz ve bu önemli konununda üzerinden bir kalemle geçebilir ve halledilen maddeler arasına ekleyebilirsiniz.
 

2. İkinci madde oturacağınız evi belirlemekte! düğün tarihi alındıktan ve düğün için genel kriterler belirlendikten sonra kiralayacağınız ya da satın alacağınız evin seçimi sonrasında yapacağınız masraflar için bütçenizi belirlemeniz ya da eşyalarınızı evinize göre seçmeniz için ikinci sırada ve önemli bir madde. Bir evi yuva yapan içerisinde barındırdığı nesneler ve sevgi bütünlüğüdür. Beraber çıktığınız bu yolda planladığınız süreç boyunca oturacağınız ev seçimi ve bu evi nasıl dekore edeceğiniz en önemli konulardan biri.
 

3. Bir diğer madde tabi ki mobilya seçimi! Tüm evi yeniden oluşturup dekore edeceğiniz için tüm ürünleri içeren düğün paketleri yardımınıza koşacaktır. yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı gibi aksesuarlar hariç bir evin genel düzenini oluşturan paketlerdir. Sürekli yenilenebilir ürünler olmadığı için doğru tercih yapmak ve güvenilir mağaza ve alışveriş sitelerinden sipariş vermek keza bu süreçte doğru desteği almak oldukça önemli. Düğün paketi olarak sunulan ürünler gereken tüm eşyaları içeriğinde barındırdığı için çok daha uygun fiyatlara sahip olabiliyorsunuz ve modelin takım fiyatına göre ek indirim oranları sayesinde alışverişinizi akıllıca tamamlayabilmeniz için gereken avantajlar sunulmuş oluyor.
 

4. Düğün tarihi belirlendikten yapılması gerekenlerin başında gelen bir diğer madde düğünün nerede yapılacağı? Kır düğünü, sahil düğünü, otel ya da düğün salonu seçiminiz ne olursa olsun tıpkı erken rezervasyon tatillerinde olduğu gibi mekanı önceden belirlemeniz maddi açıdan destek sağlarken bir maddenin daha üzerini çizmiş ve halletmiş olmak stresinizi azaltarak süreci kolaylaştıracaktır.
 

5. Balayı için ülke ya da şehir seçimi! Özellikle tercihinizi yurt dışından yana yapacaksanız vize ve pasaport işlemleri gerekecektir. Mevcut olanlar içinse evrakların güncelliği sorgulanacaktır. Tabi önceden anlaşacağınız bir turizm şirketi sayesinde erken rezervasyonunuz yurt içi, yurt dışı fark etmeksizin büyük bir maddi avantaj sağlayacaktır.


Düğün paketleri hakkında ek bilgilendirme: Alışveriş sitemizde bulunan tüm düğün paketleri hakkında detaylı bilgi almak ve destek almak için müşteri hizmetlerimiz ile alışverişinizin her aşamasında irtibatta kalabilirsiniz. Paket olarak yayınlanan ürünler tekil takım fiyatlarına göre çok daha avantajlı indirimlerle satışa sunuluyor.

Ek olarak yeni evlenecek çiftler için emanet sistemine sahibiz. Bu süreçte ekip olarak yeni evlenecek çiftler için bir ayrıcalık sunma adına mobilyalarınızı teslim alacağınız tarihe kadar emanet sistemimiz aracılığı ile ürünlerinizi dilediğiniz niteliklere göre hazırlatıp depo bölümümüzde bekletebilmekteyiz. 


Süreç boyunca ürünleri dilediğiniz şekilde taksitlendirebilir ve ödeme sonrasında belli olan adresinize kargo talep edebilirsiniz. Düğün paketi alışverişinizi sitemiz aracılığı ile yapıyor olmanızın başka bir avantajı da paket olarak sipariş verilen ürünlerin montaj hizmetinin de ücretsiz olarak sağlanmasıdır. 
 

Ömürlük bir birlikteliğe adım attığınız bu süreçte yıldız mobilya ekibi olarak tüm ziyaretçilerimize ve müşterilerimize sevgi ve mutluluk dolu bir hayat dileriz.




Bir Önceki Blog Yazımız Olan Renkli Ve Modern Bir Yatak Odası İçin İpuçları Yazımızı İnceleyebilirsiniz.

15.01.2017
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.