Tüm Filtreler
Ev döşemek çok zevkli bir o kadar da zamanınızı alacak bir iştir. Ayrı ayrı düşünülen odaların tamamına durup baktığınızda kişiliğinizi de yansıtacak bir ev görmek gurur kaynağıdır.  Yatak odasının dekoruna gelince, en iyi trend her zaman en sevdiğiniz şeyi yapmaktır. Ama bazen, biraz ilham yardımcı olur. Yatak odasını yenilemek ve fikir aramak isterseniz, dekoratörlerin en son yaptıkları yaratımları internetten  görmek hep eğlencelidir. 

2018 yatak odası modelleri bakmadan önce en iyi dekoratörün eviniz için siz olacağınızı unutmayın.  İyi haber şu ki, mevcut eğilimler çok yaşanabilir, aşırı  tarihi olmayan modern izler taşıyan yatak odaları 2018’in gözdeleri arasında yer alıyor.
                                                                                                        

                                                                                                                   2018 Yatak Odası Modelleri
Modern, Şık Kullanışlı Yaşam Alanlar


Rustik sıcaklığı alıp çağdaş mobilyalara sahip bir yatak odasına ekleyin. Sonuç, sıcak ve huzurlu bir yatak odası stilidir, ancak aşırı duygusal veya telaşlı değildir. Bu sizin için çekici gelirse, o zaman 2018 senin yılın, çünkü aksi halde çağdaş mobilyalarla odalardaki ağır ahşap mobilyaların bir kenara bırakıldığı bir yıl olacak. 

2018 yatak odası modelleri, her zevke göre kullanışlı, çok yönlü, kaliteli ve eskiden uzak tasarlanmış.  1970 ve 1980’lerdeki anne-baba yatak odalarını hatırlarsınız, büyük dolaplar, oymalı yatak başlıkları, ağır şifonyerler geride kaldı. Daha hafif mobilyaların ve çözümü bol çok kullanışlı ayrıntılarla bezenmiş yatak odalarında uykunuzun kalitesini arttıracaksınız.
                                                                 

                                                                                                                                                          
Sıcak Renkli Yatak Odaları İle Mutlu Olabilirsiniz


Sağlam ve kaliteli 2018 yatak odası modelleri tercih etmeniz, renk seçimlerini sizi yansıtacak şekilde belirlemeniz önemlidir. Yatak odası renk seçimlerinde güçlü renkler sıcak renklerdir ve hiç modası geçmeyecek gibi de görünmektedir. Derin deniz veya çivit mavisi, gri, açık yeşil, açık pembe, şampanya renkleri gibi seçimlerin yanı sıra koyu gri ve zengin çikolatalı kahverengi popüler seçeneklerdir. Hepsi yatıştırıcı, bastırılmış renklerdir, çünkü yatak odasında çok önemli olan huzur verici, rahatlatıcı  etkiyi yaratırlar. Artık mobilyalar da bu tarz renklerin ön planda olduğu yılları yaşıyor ve evlerimizi sevdiğimiz tarzlarla döşüyoruz.



Bir Önceki Blog Yazımız Olan İndirimli Salon Koltuk Takımları Yazımızı İnceleyebilirsiniz.
23.10.2017
İç mimarın seçtikleri

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.